Ultima oră
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm

”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”

FCSB Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21539318/1/sum.jpg

Marius Şumudică nu mai este antrenorul lui Gaziantep, după ce a decis să plece de la formaţia din prima ligă a Turciei.

Tehnicianul român a revenit în ţară, după despărţirea de formaţia turcă şi a oferit mai mult declaraţii, în urma cărora a dezvăluit că primit oferte de la două cluburi din Superliga. Şumudică a spus că a negociat cu Voluntari şi Petrolul, dar s-a hotărât să nu o preia pe niciuna.

Marius Şumudică a spus pas ofertei de la Petrolul Ploieşti. Antrenorul a anunţat că doreşte să meargă din nou în zona Golfului şi crede că va pleca în curând. 

Recent, Marius Şumudică a fost întrebat dacă ar fi tentat să o preia pe FCSB, având în vedere că în trecut aproape că bătuse palma cu echipa.Totuşi, antrenorul susţine că nu se pune problema să ajungă la clubul lui Becali. 

”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică aruncă bomba: ”V-am spus!”

”(n.r. Ai antrena la FCSB?) Nu! E un subiect închis pentru mine. N-are rost să deschidem subiectul ăsta. Nu! Clar. Nu, nu, nu, nu deschid subiectul.

V-am spus nu vreau să creez iar... Se scoate din context. Nu! Este un subiect închis”, a declarat Şumudică, potrivit gsp.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele