Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

VIDEO | Barcelona, la a doua victorie în trei etape în La Liga, 2-1 cu Getafe. Memphis Depay, din nou decisiv

La Liga Publicat pe 29 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20376815/2/md.jpg


Barcelona a obţinut, duminică seară, în direct la Look Sport 3, a doua victorie în primele trei etape din La Liga 2021/2022. Catalanii s-au impus cu 2-1 în faţa lui Getafe, pe teren propriu, scor decis încă din minutul 30.
 
Startul a fost unul abrupt, iar o incursiune marcă înregistrată a lui Jordi Alba s-a terminat cu deschiderea scorului încă din minutul doi. Marcator a fost Sergi Roberto, cel care a apărut foarte bine la pasa excelentă a fundaşului stânga catalan.

 
N-a trecut mult şi Getafe a revenit în joc. Nu oricum, ci după o morişcă de pase care l-a eliberat pe Sandro Ramirez, care l-a învins pe Ter Stegen cu un şut excelent.
 

 
La fel ca în meciul cu Bilbao, ultimul cuvând i-a aparţinut lui Memphis Depay. Servit de De Jong, olandezul a driblat scurt, apoi a şutat la colţul scurt şi a marcat ceea ce avea să devină ultimul gol al meciului, în minutul 30.

 
Cu două victorii şi un egal în primele trei meciuri, Barcelona se înscrie în plutonul de cinci echipe cu aceeaşi performanţă, unul din care mai fac parte Real Madrid, Sevilla, Valencia şi Mallorca. Toate ar putea fi depăşite, însă, de Atletico Madrid, dacă echipa lui Simeone şi Suarez câştigă meciul cu Villarreal.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele