Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

VIDEO | Bayern, regina absolută a anului 2020. Victorie şi în Supercupa Germaniei, în direct pe Look Sport

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 30 sep 2020
mail-share icon Email

 

Bayern Munchen a câştigat Supercupa Germaniei, după o victorie, cu scorul de 3-2, contra marii rivale de la Borussia Dortmund. Partida s-a disputat pe ”Allianz Arena”, fără spectatori.

Campioana din Bundesliga a început lansat meciul şi a făcut repede 2-0, după reuşitele lui Tolisso şi Muller. Cei de la Dortmund au revenit în joc, înainte de pauză, prin golul marcat de Brandt, care s-a trezit singur în careu, nemarcat, după o pasă care a trecut prin defensiva adversă venită de la Haaland.

Starul norvegian a restabilit egalitatea, în minutul 55, Delaney. Golul decisiv a venit de la Kimmich, care a finalizat incredibil. Mijlocaşul bavarez a şutat în portarul Burki care a respins, dar din cădere a reuşit să împingă mingea în poartă.

Astfel, anul 2020 devine al celor de la Bayern Munchen, care au câştigat tot ce se poate în Europa: Bundesliga, Cupa Germaniei, Champions League, Supercupa Europei şi acum Supercupa Germaniei.

 

 

 

--------------------------------------------------------

Bayern Munchen şi Borussia Dortmund se întâlnesc în Supercupa Germaniei, în direct pe Look Sport, de la ora 21:30.

Bavarezii caută al cincilea trofeu din acest sezon, după ce au reuşit să îşi adjudece tot ce se putea: Bundesliga, Cupa Germaniei, Liga Campionilor şi Supercupa Europei, adjudecată joia trecută, după o finală decisă în prelungiri, contra celo de la FC Sevilla.

Pe de altă parte, Borussia Dortmund vine din postura eternei secondante, o echipă cu un lot valoros, care îl are vârg de lance pe Haaland, dar care nu a avut antidot în ultima perioadă contra marii rivale. Totuşi, trupa lui Lucien Favre a reuşit să câştige contra lui Bayern ediţia trecută de Supercupă.

Contraperformanţe în ultima etapă de Bundesliga

Partida din această seară se anunţă şi mai interesantă, în contextul în care ambele formaţii au înregistrat înfrângeri usturătoare, în ultima etapă de campionat. Duminica trecută, Bayern Munchen a cedat cu un neverosimil 4-1 cu Hoffenheim, în deplasare, iar cu o zi mai devreme, Dortmund a pierdut, cu Augsburg, 2-0.

Echipele probabile:

  • Bayern: Neuer - Pavard, Sule, Boateng, Davies - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Muller, Sane- Lewandowski
  • Dortmund: Burki - Can, Hummels, Akanji - Meunier, Witsel, Delaney, Guerreiro - Sancho, Haaland, Reus
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele