VIDEO | CAPĂT DE LINIE. REMIZĂ CU GUST AMAR PENTRU UNIVERSITATEA CRAIOVA, ELIMINATĂ DE AEK ATENA DIN EUROPA - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

VIDEO | CAPĂT DE LINIE. REMIZĂ CU GUST AMAR PENTRU UNIVERSITATEA CRAIOVA, ELIMINATĂ DE AEK ATENA DIN EUROPA

CSU Craiova a fost eliminată previzibil din turul 3 al preliminariilor Europa League, chiar dacă a reușit un egal pe terenul celor de la AEK, Calificarea a fost însă pierdută în tur, la Craiova, când oltenii au cedat clar, 0-2.

În direct la LOOK PLUS, oltenii au jucat curajos în Grecia, chiar dacă gazdele au deschis scorul relativ repede, prin Mantalos. Bărbuț, în minutul 33, și Mihăilă, cu câteva momente înainte de finalul primei reprize, au ratat două ocazii de a readuce Universitatea în joc.

După reluare, craiovenii au continuat să joace pe cartea atacului. Bărbuț a înscris în mintul 57, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Și totuși, golul egalizator a venit, cinci minute mai târziu, când Ivanov a înscris și a readus speranța în tabăra Craiovei.

În utlimele 30 de minute, Universitatea a trecut din nou pe lângă gol. Fortes a fost campionul ratărilor, irosind cu larghețe cel puțin trei ocazii mari. Nu este mai puțin adevărat că și AEK a ratat mult și numai intervențiile lui Pigliacelli au făcut ca tabela să rămână neschimbată până la final.

Până la urmă, AEK Atena și Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 1-1, iar românii părăsesc competiția cu capul sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine