Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Cu un joc neconvingător, dar cu o eroare şi jumătate de arbiraj, FCSB a învins cu mari emoţii UTA. Formaţia lui Toni Petrea s-a impus cu 2-1

FCSB Publicat pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20489403/1/fcsb-2021-2.jpg

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa UTA Arad, în etapa a 18-a din Casa Liga 1. Gazdele au marcat din două penaltiuri controversate. Au înscris: Tănase '22 (p), '81 (p) / Roger '72:

  • 1-0, min. 22: Roger l-a faultat în careu pe Octavian Popescu, a considerat centralul Marian Barbu, iar Tănase a transformat penaltiul;
  • 1-1, min. 72: Dangubici a sutat la poartă, Vlad a respins în faţă şi Roger a marcat;
  • 2-1, min. 81: Medimorec a comis henţ în careu şi Marian Barbu a dictat un nou penalti pentru gazde. Anterior, mingea trimisă de Dumiter în faţa porţii ieşise în aut de poartă.

Au evoluat următoarele echipe:

  • FCSB:  Vlad – Creţu, Vinicius, Miron, Radunovici – Olaru (Oaidă '83), Şut (Ovidiu Popescu '90+2), Fl. Tănase – Cordea (V. Gheorghe '63), Keşeru (Dumiter '63), Octavian Popescu (Ianis Stoica '83). Antrenor Anton Petrea;
  • UTA:  Iacob – Baravykas, Benga, Medimorec, Şliakov – Passaglia (Hora '63), Vorobjovas (Batha '46) – Miculescu, Ubbink, Roger – Dangubici (Antal '87). Antrenor Laszlo Balint.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, echipă urmată de FCSB, 40 de puncte, FC Voluntari, 32 de puncte, Farul Constanţa, 29 de puncte, CS Universitatea Craiova (17 jocuri), Rapid şi FC Botoşani (17), cu câte 28 de puncte. 

UTA rămâne pe locul 9, cu 25 de puncte.

Luni, se dispută jocurile FC Argeş - Gaz Metan Mediaş (ora 17.30) şi FC Botoşani - CS Universitatea Craiova (ora 20.30), ultimele ale acestei etape.


Meciul în format live-text+video

FCSB – UTA 2-1 (Tănase 22-pen, 82-pen / Roger 72) 

Echipele de start:

  • FCSB: Vlad - Creţu, Vinicius, Miron, Radunovic - Şut, Olaru, Tănase - Cordea, Keşeru, Oct. Popescu.
    Rezerve: Straton, Budescu, Dumiter, Cristea, Stoica, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă, Musi.
    Antrenor: Toni Petrea.
  • UTA: Iacob - Baravykas, Benga, Medimorec, Shlyakhov, Vorobjovas - Passaglia, Roger, Ubbink - Miculescu, Dangubic.
    Rezerve: Balauru, Erico, Ilie, Dima, Batha, Antal, Isac, Hora, Bustea.
    Antrenor: Laszlo Balint.

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 81: GOOOL FCSB! Tănase înscrie de la punctul cu var.

Min. 80: Penalty pentru FCSB, după un henţ în careu al lui Medimorec. Decizia e una greşită. Înainte ca mingea să îl lovească în mână pe jucătorul de la UTA, ieşise în afara terenului.

Min. 73: Şansă uluitoare pentru UTA! Imediat după ce balonul este repus în joc, şutul lui Ubbink loveşte transversala după ce mingea e atinsă uşor şi de Vlad.

Min. 72: GOOOL UTA! Meritat, arădenii restabilesc egalitatea prin Roger, care îl şi driblează pe Vlad până să împingă mingea în poartă.

Min. 56: Vinicius respinge tot din careul FCSB-ului, arădenii pun tot mai multă presiune, prin Miculescu, Dangubic.

Min. 49: UTA începe în atac repriza a doua, FCSB pare mai concentrată pe faza de apărare. Bucureştenii scapă pe contraatac, la finalizare ajunge Cordea, dar şutul acestuia, din careu, e scos de Iacob.

Min. 46: Începe repriza a doua! 

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională! FCSB conduce graţie reuşitei lui Florin Tănase de la 11 metri, dar lovitura de pedeapsă nu a fost acordată corect. Căderea lui Oct. Popescu, teatrală. 

Min. 38: FCSB nu mai presează la fel de mult după golul marcat de Tănase, e mai atentă pe faza defensivă. De partea cealaltă, formaţia lui Balint nu mai mizează doar pe contraatac şi obţine mai multe faze fixe.

Min. 22: GOOOL FCSB! Tănase transformă de la 11 metri.

Min. 21: Penalty pentru FCSB! Oct. Popescu cade după un duel cu Shlyakhov, iar arbitrul dă lovitură de la 11 metri. Pe reluare se vede că decizia e una exagerată, nu trebuia arătat punctul cu var.

Min. 17: Miron pierde un balon la 25 de metri, acesta ajunge la Dangubic, dar execuţia, de la peste 16 metri, trece puţin pe lângă poarta lui Vlad. Şansă mare pentru arădeni!

Min. 10: Ocazie mare pentru UTA! Passaglia trage mult peste din şapte metri!

Min. 9: UTA începe să blocheze mai bine atacurile FCSB-ului. Olaru trage de la distanţă dar o face slab, mult pe lângă.

Min. 6: UTA joacă pe contraatac. Duce bine o fază, dar şutul din unghi, din careu, al lui Batha se duce pe lângă poartă.

Min. 2: FCSB începe tare şi intră în careul arădenilor prin Florin Tănase. Acesta e însă blocat, în cele din urmă, de fundaşi.

Min. 1: Începe disputa de pe Arena Naţională. 


FCSB are 10 meciuri fără înfrângere în campionat. Practic, de la eşecul cu 1-4 în faţa CFR-ului, din 29 august, nu a mai pierdut, înregistrând nouă victorii şi un rezultat de egalitate. Ocupă locul 2 în clasament, cu 37 de puncte, la opt puncte de liderul CFR Cluj.

UTA e pe 9, cu 25 de puncte, iar în ultimele cinci meciuri a câştigat doar unul, 3-0 cu Academica Clinceni. Apoi, au urmat două eşecuri şi două egaluri.

Echipele probabile pentru meciul din această seară:

  • FCSB: Vlad – Creţu, Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Şut, Tănase – Gheorghe, Dumiter, Oct. Popescu.
  • UTA: Balauru – Vukcevic, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Vorobjovas, Batha – Ubink, Miculescu, Roger – Dangubic.

Reveniri importante la FCSB!

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunţat că antrenorul Toni Petrea va putea să conteze din nou pe doi fotbalişti extrem de importanţi din lotul ”roş-albaştrilor”.

Oficialul a spus despre Claudiu Keşeru că se antrenează normal şi va fi disponibil pentru meciul cu UTA, disputat de FCSB duminică, de la 21:30, în direct la Look Sport+. În acelaşi timp, Stoica a afirmat că momentul revenirii lui Florinel Coman se apropie.

”Keşeru se antrenează normal, la 100%. Va fi în cărţi pentru meciul cu UTA. 

Florinel Coman, în schimb, s-a antrenat azi cu echipa, mai are o jenă, e normal, vine după o operaţie. Mâine va face o investigaţie şi, dacă totul e ok, e foarte aproape să revină pe bancă sau chiar în teren. Nu ştiu dacă la meciul cu UTA, dar momentul se apropie.”, a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

FCSB nu s-a putut baza pe serviciile lui Claudiu Keşeru la meciul cu Universitatea Craiova, câştigat de ”roş-albaştri” în Bănie cu scorul de 3-2. Atacantul a suferit o uşoară accidentare la unul dintre antrenamentele dinaintea derby-ului.

Florin Coman a jucat pentru FCSB ultima dată în august, într-o partidă contra lui Sepsi OSK (1-1). Coman a suferit o operaţie din cauza unei pubalgii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele