Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Florin Tănase pune tunurile pe Iulian Călin, după remiza cu Sepsi: ”Nu mai putem juca cu un asemenea arbitraj!”

FCSB Publicat pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

 

Florin Tănase a reacţionat virulent împotriva arbitrajului, la finalul remizei dintre Sepsi şi FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor a declarat că echipa sa nu a reuşit să se impună şi din cauza arbitrajului şi că el şi colegii săi nu mai pot suporta un astfel de arbitraj îndreptat împotriva lor.

Tănase a negat, de asemenea, posibilitatea unui transfer al său la CFR Cluj, după ce Edi Iordănescu l-a lăudat şi şi-a arătat interesul pentru un eventual transfer al acestuia. 

”Nu am reuşit şi din cauza arbitrului. Eu nu ştiu cine analizează prestaţiile lor pentru că ne-am săturat şi noi. Nu mai putem juca cu un asemenea arbitraj. El dă fault în atac şi mi-a rupt piciorul. Vreau să analizeze cineva de câte ori ne-a arbitrat Călin şi a greşit împortiva noastră.

Când arbitrul îi lasă să aibă asemenea intrări, nici nu e poziţionat cum trebuie, îi zice ceva arbitrul de rezervă şi nu asculta. Ce să facem? Să vedem cine ne mai arbitrează, Bîrsan, Călin sau Cojocaru?

N-am pierdut niciun meci, puteam să le câştigăm pe amândouă. Nu se pune problema de aşa ceva. Eu am contract cu Steaua, imi doresc să plec în străinătate”, a răbufnit Florin Tănase, la finalul meciului cu Sepsi.

FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 30-a, ultima a sezonului regular al Ligii I.

Echipa bucureşteană este lider în clasament, cu 65 de puncte, cu două mai mult decât CFR Cluj, care va juca în ultima etapă a sezonului regulat duminică, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

Golurile au fost marcate de Pavol Safranko (57’) pentru gazde şi Florin Tănase (6’) pentru FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele