Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Gură de oxigen pentru Poli Iaşi! Moldovenii se impun în deplasarea cu Chindia şi trec peste linia roşie

Poli Iași Publicat pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19404266/2/poli-iasi-4.jpg

Poli Iaşi a obţinut prima victorie în play-out-ul din Casa Liga 1, după trei eşecuri la rând. Echipa lui Mircea Rednic a câştigat confruntarea din etapa a 6-a, din deplasare cu Chindia Târgovişte, cu 2-0. Primul gol al partidei a fost înscris în prima parte.

Cel care i-a urcat peste linia roşie pe moldoveni a fost atacantul olandez Kevin Luckassen, care a marcat în minutul 13, din pasa lui Andrei Cristea. Acesta din urmă a centrat din flancul stâng în careul mic, iar Luckassen a înscris cu capul. Golul le-a dat încredere ieşenilor, care au continuat să atace, dar fără să mai puncteze. Au terminat partida cu patru şuturi pe spaţiul porţii, dintre care trei în prima repriză, întrucât în partea a doua au lăsat-o mai uşor cu atacurile.

De partea cealaltă, trupa lui Viorel Moldovan a încercat să treacă la controlul jocului şi chiar a reuşit în ultimele 45 de minute, dar fără şanse prea mari de gol. A avut avantajul posesiei, dar în cele din urmă a fost nevoită să se declare învinsă. A mai încasat un gol pe final, în minutul 90, de la Lucas Nicolas Chacana.

Chindia Târgovişte se clasează după acest eşec pe penultimul loc, 13, cu 17 puncte. De partea cealaltă, Poli Iaşi urcă pe ultima poziţie care asigură salvarea de la retrogradare, 11, cu 18 puncte. În etapa a 7-a, Chindia se deplasează la Voluntari, în timp ce Poli Iaşi primeşte vizita celor de la FC Hermannstadt.

Echipele de start:

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Piţian, Corbu – Bic, Raţă – Neguţ, Dagubovic, Şerban – Ivancic
Poli Iaşi: Rusu – Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, Şerban – Horşia, Breeveld, Passaglia, Grădinaru – Luckassen, Cristea

VIDEO:

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele