Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

VIDEO | Heidenheim - Werder 2-2. Echipa din Bremen profită din plin de gafele adversarilor şi va evolua şi în sezonul viitor în Bundesliga

Bundesliga Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19413340/1/bremen.jpg

Werder Bremen obţine o remiză norocoasă la Heidenheim, scor 2-2, şi se menţine în Bundesliga. Asta după ce, în tur, la Bremen, cele două echipe au terminat tot nedecis, 0-0.

Ocupanta locului trei în Bundesliga 2, Heidenheim, a început cum nu se putea mai prost meciul decisiv. După ce a rezistat cu brio la Bremen, ba a mai şi ratat o ocazie colosală, Heidenheim a avut un ghinion teribil. În minutul 3, la prima acţiune mai închegată a oaspeţilor, fundaşul Theuerkauf a încercat să respingă mingea din faţa atacanţilor adverşi, dar a catapultat mingea în plasă, lăsându-l spectator pe portarul Muller. 
 
Cu 5 minute înainte de final, Kleindienst a egalat, însă era prea târziu.
 
Mai mult, Bremen a lovit din nou, de această dată decisiv, în minutele suplimentare, când Bartels a profitat de greşeala fundaşilor gazdelor, iar apoi i-a pus mingea pe tavă suedezului Ludwig Augustinsson, iar acesta nu putea rata singur cu poarta goală.
 
Şi totuşi, Heidenheim a mai revenit o dată şi a egalat din penalty, în minutul 90+7. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Kleindienst,. care a reuşit astfel „dubla”. O palidă consolare doar, pentru că s-a terminat 2-2, iar Heidenheim ratează şansa de a promova.
 
Werder reuşeşte in extremis să se salveze de la retrogradare, dar semnele nu sunt deloc bune în vederea sezonului care urmează. Totuşi, echipa din Bremen are de partea sa timpul, iar şefii clubului trebuie să bage adânc mâna în buzunare pentru o campanie de transferuri reuşită, ca să întărească echipa. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele