Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Încă un eşec pentru Hermannstadt în play-out. Beza: "Meritam cel puţin un punct. Te dezechilibrează psihic să fii pe loc retrogradabil"

Hermannstadt Publicat de Andrei Ionascu pe 27 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20143898/3/cip-1347.jpg

FC Hermannstadt a pierdut meciul de la Mediaş cu Gaz Metan, scor 1-2, în etapa a patra din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Sibienii au trei eşecuri în play-out şi sunt în zona retrogradării. Antrenorul echipei Hermannstadt, Eugen Beza, a declarat că echipa lui merita un punct din acest meci.

Ricardo Valente (19’, 45+1’) a înscris pentru Gaz Metan, în timp ce Petrişor Petrescu a marcat pentru Hermannstadt (30’), dar în prealabil a ratat un penalty (25’).

Raportul ocaziilor de gol a fost 6-2 pentru Hermannstadt, iar cel al şuturilor pe poartă a fost egal, 2-2.

"Sunt dezamăgit de rezultat, consider că meritam cel puţin un punct, după aspectul jocului. Am fost bine organizaţi din punct de vedere defensiv, am avut un plan bun, am contraatacat bine. Din păcate, trebuie să revăd fazele fixe. E o dilemă pentru mine, fiecare ştia ce oameni trebuie să marcheze. Sunt surprins, pentru că noi stăm bine la fazele fixe.

Am avut ocazii puţine, dar cred că meritam un egal. Acesta este fotbalul! Luasem o gură de oxigen după victoria de la Arad. Normal că te dezechilibrează psihic să fii pe loc retrogradabil, dar luptăm până la capăt. Vedem că de la zi la zi se schimbă situaţia în clasament", a spus Eugen Beza.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20143898/4/clasament-gaz.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele