Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Marian Rada, noul antrenor din acte la Poli Iaşi, debutează cu FC Voluntari. "Valoarea lotului nu reflectă locul din clasament"

Poli Iași Publicat de Andrei Ionascu pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20028374/2/marian-rada-poli-iasi.jpg

Marian Rada (60 de ani) a fost numit antrenor principal la Poli Iaşi cu doar 24 de ore înaintea meciului cu FC Voluntari, din etapa a 25-a din Liga 1. Andrei Cristea conduce echipa, însă nu are licenţă de Liga 1. Marian Rada s-a declarat încrezător în privinţa şanselor echipei ieşene de a evita retrogradarea.

  • Meciul Poli Iaşi - FC Voluntari va începe la ora 17:30 şi va fi transmis în direct pe Look Sport.

Marian Rada n-a mai antrenat din 30 iunie 2020, când patronul Rapidului, Victor Angelescu, nu i-a mai propus prelungirea contractului.

Rada a antrenat aproape exclusiv la Rapid. Doar de două ori a fost la alte echipe: din noiembrie 2015 până în aprilie 2016 a fost antrenor principal la ACS Berceni, iar din iulie 2017 până în iulie 2018 a fost secundul lui Mircea Rednic la Mouscron.

Poli Iaşi, ultima clasată în Liga 1, înfruntă penultima echipă din clasament, FC Voluntari. Moldovenii n-au mai câştigat un meci din 20 decembrie 2020.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20028374/3/clasament-iasi.jpg

"Trebuia să debutez mai demult la Poli, a vrut Rednic să mă aducă aici, nu s-a putut. Aveam problemele cu Rapid, trebuia să expire contractul, altfel nu mă lăsau să plec. Mă bucur că am ajuns aici, deşi este o situaţie grea. Avem încredere că putem face lucruri mari, pentru că valoarea lotului nu reflectă locul din clasament.

Cred că a fost o parte ghinion, echipa este din nou omogenă. N-am avut acea perioadă de iarnă, când echipa se pregătea o lună şi jumătate. Aveam 7-8 meciuri amicale, în care vedeai tot lotul, cine dă randament. Se închega echipa, era altceva.

Încercăm să facem cât mai multe puncte acum, în prima parte a campionatului, apoi în play-out să scăpăm de retrogradare sau să prindem un loc de de baraj. Eu sunt încrezător că se poate mai mult de atât. Azi este un meci de 6 puncte. Dacă ar câştiga ei, s-ar distanţa la 8 puncte şi misiunea ar fi mult mai dificilă", a spus Marian Rada, înaintea meciului de debut la Poli Iaşi.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele