Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

VIDEO | Mircea Lucescu, dezamăgit după egalul cu Brugge! "N-am avut curaj! Se vede că ne lipsesc meciurile importante"

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 18 feb 2021
mail-share icon Email

Dinamo Kiev a remizat pe teren propriu cu Club Brugge, scor 1-1, în manşa tur din 16-imile de finală ale Europa League, în direct pe Look Sport 3. Mircea Lucescu s-a declarat dezamăgit de jocul echipei sale şi de atitudinea jucătorilor, dar mai ales de eroarea comisă de către portarul Bushchan.

Ambele echipe au înscris la singurele şuturi pe poartă din acest meci! Raportul ocaziilor de gol a fost 7-4 pentru Brugge.

Dinamo Kiev a deschis scorul în minutul 62, prin Vitaliy Buyalskyy. Ucraineanul a şutat superb de la marginea careului, către vinclu.

Brandon Mechele a egalat pentru Brugge în minutul 67. În urma unui corner, fundaşul a profitat de ieşirea greşită a portarului Bushchan şi a trimis o lovitură de cap.

"Ar fi fost mai bine 1-0, era un rezultat de calificare. Obiectivul nostru a fost acela de a nu primi gol acasă, în primul rând. Într-o dispută cu două meciuri, e foarte important să nu primeşti gol. Am primit gol dintr-o greşeală destul de mare, tocmai în momentul în care echipa juca mai pragmatic şi cu posibilităţi de a finaliza.

Am întâlnit o echipă care se vede că vine după 6-7 meciuri de campionat, cu un ritm susţinut şi energie competitivă superioară. Au câştigat duelurile individuale cu noi, dar meciul a fost echilibrat. Puteam să marcăm în prima repriză, ei nu prea au avut ocazii de gol, dar ne-au pus sub presiune prin Dost, un jucător greu de marcat.

Am greşit la acel corner, pentru că portarul trebuia să iasă, era mingea pe 6 metri. Până la urmă, rezultatul e conform cu jocul. N-am avut curaj! Se vede că ne lipsesc meciurile importante, am comis greşeli uşoare la mijlocul terenului, pase copilăreşti. Din păcate, am abuzat de pase lungi, ei fiind mai puternici ca noi.

Avem peste o săptămână meciul retur, acum ştim cu cine ne întâlnim, ştim ce nivel au. Sper ca, până atunci, să fim într-o formă mai bună.

Portarul trebuia să iasă în situaţia aia. Din păcate, n-a simţit momentul. Sigur, i se poate întâmpla oricui. Nu e el vinovat, el putea doar să ne ajute. E de vină marcajul pe care l-am făcut", a spus Mircea Lucescu, la finalul partidei de la Kiev.

Partida retur este programată pe 25 februarie, în Belgia, şi va fi transmisă pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele