Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | Mircea Lucescu, furios pe portarul Bushchan, care a greşit la golul înscris de Club Brugge

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 18 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19990751/3/lucescu-suparat.jpg

Dinamo Kiev a remizat pe teren propriu cu Club Brugge, scor 1-1, în manşa tur din 16-imile de finală ale Europa League, în direct pe Look Sport 3. Mircea Lucescu a fost extrem de supărat pe portarul Bushchan, care a greşit la golul belgienilor. La finalul meciului, antrenorul român l-a oprit pe Bushchan şi i-a reproşat faza respectivă, un corner.

Ambele echipe au înscris la singurele şuturi pe poartă din acest meci! Raportul ocaziilor de gol a fost 7-4 pentru Brugge.

Dinamo Kiev a deschis scorul în minutul 62, prin Vitaliy Buyalskyy. Ucraineanul a şutat superb de la marginea careului, către vinclu.

Brandon Mechele a egalat pentru Brugge în minutul 67. În urma unui corner, fundaşul a profitat de ieşirea greşită a portarului Bushchan şi a trimis o lovitură de cap.

Partida retur este programată pe 25 februarie, în Belgia, fiind transmisă pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele