VIDEO | NEBUNIE DE MECI LA DORTMUND! PADERBORN A CONDUS CU 3-0, DAR BORUSSIA A SCOS UN PUNCT LA FINAL - LOOKSPORT
Skip to content
Bundesliga Noutăți Video

VIDEO | NEBUNIE DE MECI LA DORTMUND! PADERBORN A CONDUS CU 3-0, DAR BORUSSIA A SCOS UN PUNCT LA FINAL

Fotbalul-spectacol s-a întors la posturile Look Sport, după aproape două săptămâni de pauză, timp în care s-au disputat meciurile echipelor naționale în preliminariile Euro 2020. Iar partida dintre Dortmund și Paderborn este cel mai bun exemplu în acest sens.

În direct pe Look Sport 2, oaspeții au condus cu 3-0 la pauză, goluri marcate de Mamba (minutele 5 și 37) și Sabiri. După pauză, Dortmund a ieșit din apatie, iar spectacolul s-a mutat la poarta celor de la Paderborn. Sancho a redus din diferență la două minute de la reluarea jocului, iar golul reușit de Witsel, cu 6 minute înainte de final, a încins și mai tare jocul. Iar presiunea pusă de Dortmund a dat rezultate, pentru că reus a marcat în minutul 90+2 și le-a adus gazdelor o remiză nesperată, după o primă repriză catastrofală.

După această remiză, Dortmund face 20 de puncte și este pe locul 5 în Bundesliga, la cinci lungimi în spatele liderului Monchengladbach. În schimb, Paderborn rămâne în continuare pe ultimul loc și are abia 5 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine