Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Sampdoria - Milan 1-4. Seară magică pentru Ibrahimovic: o „dublă” şi un assist în meciul de la Genova

Serie A Publicat pe 29 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19435973/1/ibrahimovic.jpg

Milan s-a impus la Genova, 3-1 cu Sampdoria, într-un meci din etapa a 37-a din Serie A.

Nici nu a început bine meciul şi oaspeţii au reuşit să deschidă scorul, încă din minutul 4. Rebic a făcut tot ce a vrut cu defensiva Doriei, după care a centrat, iar Ibrahimovic a reluat cu capul imparabil, profitând de lipsa de marcaj. Suedezul a dat şi o pasă de gol, în minutul 54, când i-a trimis cu capul lui Hakan Calhanoglu, iar turcul l-a învins din apropiere pe Falcone. 

Doar 4 minute mai târziu, cei doi au schimbat rolurile, iar scorul a devenit 0-3. La o fază tipică de contraatac, Calhanoglu l-a văzut foarte bine pe Ibrahimovic, iar  scandinavul a realizat „dubla”.

În minutul 78, gazdele ar fi putut să reducă din handicap, dar Maroni a executat lamentabil un penalty şi i-a permis lui Donnarumma să-şi treacă în cont o nouă intervenţie. Însă nici măcar Donnarumma nu a mai putut face nimic în minuul 87, când norvegianul Askildsen a marcat primul său gol în Serie A, cu o execuţie de excepţie, un şut de la circa 20 de metri.

S-a terminat 4-4, după ce Leao şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, în minutele suplimentare. Rezultatul din această seară face ca Milan să se apropie la un singur punct de Roma, în lupta pentru un loc care duce direct în grupele Europa League. Milan are în acest moment 63 de puncte şi e pe poziţia a 6-a, care duce în sezonul viitor în preliminariile Europa League. În continuare, lupta pentru locul 5, care duce direct în grupe, se anunţă disputată. Roma poate tranşa disputa în favoarea sa încă din această seară, când va evolua la Torino.

De cealaltă parte, învinsa din această seară, Sampdoria, rămâne pe locul 15 şi are 41 de puncte.

Tot azi, în etapa a 37-a din Serie A s-au înregistrat următoarele rezultate: Lazio - Brescia 2-0, Sassuolo - Genoa 5-0, Udinese - Lecce 1-2 şi Verona - Spal 3-0.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele