Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

OFICIAL | AC Milan, transfer surprinzător: "Abia aştept să joc cu Zlatan!"

Serie A Publicat pe 1 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19496488/2/hh.jpg


Meciul câştigat cu FK Bodø/Glimt, scor 3-2, i-a adus lui AC Milan calificarea în play-off-ul Europa League, dar şi un transfer! Italienii au rămas impresionaţi de atacantul Jens Petter Hauge (21 de ani) şi l-au adus la Milano pentru cinci milioane de euro. Vârful norvegian a fost prezentat oficial în cursul zilei de joi şi va purta numărul 15 pe San Siro.
Tânărul vârf al nordicilor a marcat un gol în înfrângerea echipei sale, a avut un joc considerat foarte bun de conducerea lui AC Milan, iar diavolii s-au mişcat foarte repede. La câteva zile de la disputarea meciului, au pus pe masă cinci milioane de euro, ofertă pe care norvegienii au acceptat-o imediat.
 
De altfel, Hauge a ajuns deja la Milano pentru a efectua vizita medicală şi a avut un scurt mesaj pentru jurnalişti: "Abia aştept să joc în echipă cu Zlatan Ibrahimovic", a transmis tânărul atacant cotat la un milion de euro.
 
Capabil să joace în centrul atacului, dar şi în cele două benzi, Hauge a strâns selecţii la toate naţionaltele de tineret şi juniori ale Norvegiei, dar nu a apucat să debuteze în echipa mare.
 
Născut pe 12 octombrie 1999, Hauge este un produs al lui FK Bodø/Glimt, echipa din oraşul său natal, şi a mai fost dorit de Manchester City, Manchester United şi Brighton.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele