Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0 în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0 în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Donnarumma refuză prelungirea contractului cu AC Milan. Dar Tătăruşanu are şanse mici să fie titular. Se pregăteşte transferul unui alt portar

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 2 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20092365/2/donnarumma.jpg

Portarul Gigio Donnarumma a refuzat două oferte de prelungire a contractului, iar conducerea clubului AC Milan ar fi suspendat discuţiile, potrivit presei italiene.

Tânărului de 22 de ani îi expiră contractul la sfârşitul sezonului.

Prioritatea Milanului este să ajungă la un acord cu internaţionalul italian, dar, potrivit gianlucadimarzio.com, rossonierii au oprit discuţiile pentru moment.

Donnarumma a respins prima ofertă a clubului, de şase milioane de euro pe an, care includea un bonus de un milion de euro pentru calificarea în Liga Campionilor.

Gruparea a ridicat apoi oferta la şapte milioane de euro pe an plus un milion de euro în bonusuri.

Propunerea a fost din nou refuzată de portar şi de agentul său Mino Raiola. Potrivit presei, Raiola doreşte un nou contract de 12 milioane de euro pe an pentru clientul său.

Au planul ”B”

Cei de la AC Milan nu stau după Donnarumma şi caută o variantă alternativă. Cel ales este Dominik Livakovic, de la Dinamo Zagreb. Cei de la Gazzetta dello Sport scriu că portarul croat este monitorizat de ceva timp, dar evoluţiile sale din meciul cu Tottenham i-au făcut pe şefii ”diavolilor milanezi” să îl curteze mai insistent.

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele