Ultima oră
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”
Wolverhampton a învins cu 2-0, pe Crystal Palace şi a urcat provizoriu pe podiumul Premier League Wolverhampton a învins cu 2-0, pe Crystal Palace şi a urcat provizoriu pe podiumul Premier League
Cadiz e pe locul secund în La Liga, după succesul cu Eibar Cadiz e pe locul secund în La Liga, după succesul cu Eibar

Harry Maguire, găsit vinovat pentru mai multe infracţiuni, după incidentul din Mykonos

Manchester United Publicat pe 25 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19461432/1/maguire.jpg

Căpitanul echipei Manchester United, Harry Maguire, a fost găsit vinovat după incidentul în urma căruia a fost arestat în Mykonos, relatează bbc.com.

El a fost găsit vinovat pentru lovituri repetate, tentativă de mită, violenţă împotriva unui angajat public şi insulte.

La audierea de marţi au fost şi fratele lui Maguire, Joe, şi un prieten, Christopher Sharman.

Şi cei doi au fost găsiţi vinovaţi de lovituri repetate, tentativă de mită, violenţă împotriva unui angajat public şi insulte.

Potrivit presei, Harry Maguire a ajuns în arest după un conflict cu grup de englezi, pe Insula Mykonos. Fotbalistul ar fi atacat poliţiştii care au intervenit pentru a calma situaţia.

Harry Maguire se afla în vacanţă în Grecia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri