Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Jadon Sancho şi-ar fi dat acordul pentru transferul la Manchester United. Mutarea, anunţată în presa internaţională

Manchester United Publicat pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20239920/1/sancho.jpg

Jadon Sancho (21 de ani) este unul dintre cei mai curtaţi tineri din fotbalul mondial. Borussia Dortmund îl mai poate ţine cu greu pe mijlocaşul de bandă născut în Anglia. Recent, chiar a apărut o informaţie conform căreia Sancho are, deja, o înţelegere pentru revenirea în ţara natală, la Manchester United.

Manchester United şi fotbalistul s-au înţeles, dar mai urmează ca şi Borussia Dortmund să îşi dea acordul. Nemţii vor 95 de milioane de euro şi nu par dispuşi să lase din preţ. Totuşi, şansele mutării ar fi mari, mai ales că Jadon Sancho a ales deja.

Manchester United a ajuns la un acord cu Jadon Sancho, care ar urma să semneze un contract valabil până în 2026. Încep acum negocierile cu Borussia Dortmund, care cere în schimbul său 95 de milioane de euro.

Cele două părţi nu s-au înţeles încă, dar Man United simte că transferul lui Sancho e mai aproape ca oricând”, a scris jurnalistul Fabrizio Romano pe Twitter.

Dortmund a mai fost în tratative cu Manchester United pentru transferul lui Sancho la echipa de pe Old Trafford, însă cele două cluburi nu s-au înţeles, astfel că mijlocaşul ofensiv englez a continuat, în cele din urmă, la Borussia. Acum, iată că discuţiile reîncep, pentru că Manchester United nu a renunţat la idee

Sancho a ajuns la Borussia Dortmund în 2017, când a fost luat de la Manchester City U18, pentru numai 7.8 milioane de euro. El a avut statistici excelente sezonul trecut, 16 goluri şi 21 de pase decisive în 38 de partide.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri