Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Mai mulţi jucători de legendă ai lui Arsenal vor să preia un club din Premier League

Echipe Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38267/19351202/1/arsenal-buna.jpg

Pandemia de Coronavirus nu a oprit procedura de achiziţie a cluburilor din Premier League. Cel mai cunoscut exemplu este cel al lui Newcastle, care urmează a fi preluată de un şeic cu capacităţi financiare uriaşe.

Câteva nume de legendă ai celor de la Arsenal nu s-au lăsat mai prejos şi au anunţat că vor să preia conducerea unui club din prima ligă engleză. Deocamdată nu se cunoaşte numele acestuia şi nici funcţiile care urmează să fie ocupate.

Fotbaliştii care s-au asociat pentru viitoare achiziţie sunt: Dennis Bergkamp, Dirk Kuyt, Phillip Cocu, Ronald Koeman şi Henrik Larsson, conform celor de la Daily Mirror.

Rob Jansen este cel care îi ajută pe foştii fotbaliştă să găsească un club de vânzare. Acesta a declarant: ”În această criză, preţurile vor scădea. Pe de altă parte, cluburile vor avea dificultăţi din ce în ce mai mari.”

mail-share icon Email
viewscnt

Echipe

Ultimele articole Toate articolele