Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

OFICIAL | Bundesliga a stabilit o nouă dată pentru reluarea campionatului. Când vor începe echipele antrenamentele

Bundesliga Publicat pe 31 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19321039/1/bundesliga.jpg

Reluarea campionatului Bundesliga a fost amânată din nou de Liga Profesionistă din Germania. Noul termen la care, teoretic, va începe competiţia este 30 aprilie. De altfel, s-a dat şi o dată la care echipele şi-ar putea relua antrenamentele, pe 5 aprilie.  

Iniţial, competiţia fusese suspendată până la 2 aprilie. Decizia a fost luată de Liga Profesionistă Germană, după o videoconferinţă la care au participat membrii Consiliul director al DFL. Oficialii germani speră, acum, ca întrecerea să se termine până la 30 iunie.

Un medic virusolog din Hamburg crede însă că posibilitatea reluării campionatului în luna aprilie este nulă. ”Nu cred că în luna aprilie se poate discuta despre reluarea meciurilor de fotbal. Nici măcar cu porţile închise, pentru că oamenii se vor strânge în alte zone pentru a urmări partidele.

Sunt convins că meciurile de fotbal se vor relua anul viitor. Sunt oameni care spun că acest sezon încă poate fi terminat, dar eu nu cred că un asemenea scenariu este realist”, a spus Jonas Schmidt-Chanasit, citat de Marca.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele