Ultima oră
VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2! VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2!
Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil
Victorie sau adio titlu! CFR - Gaz Metan, live pe Look Plus de la 20:30. Echipele de start Victorie sau adio titlu! CFR - Gaz Metan, live pe Look Plus de la 20:30. Echipele de start
Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!” Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!”
150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa 150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa
Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei

Real Madrid, ofertă de 80 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Benzema

La Liga Publicat pe 5 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19382702/2/real-madrid.jpg

Kai Havertz (20 de ani) putea ajunge la Real Madrid, doar că oficialii lui Bayer Leverkusen au refuzat oferta de 80 de milioane de euro a spaniolilor. Nemţii solicitau mult mai mult, asta pentru că atacantul a demonstrat în acest sezon că a intrat în rândul celor mai buni tineri ai Europei la ora actuală. De altfel, nu doar Real este pe urmele sale. Mai sunt şi alte doritore, astfel că în vară este de aşteptat să înceapă o adevărată licitaţie pentru el.

Despre calităţile lui Havertz a vorbit şi Ovidiu Burcă, la Fotbal Look, de la Look Plus. Îl consideră, deja, un fotbalist care se va ridica la un nivel foarte înalt şi va ajunge la o echipă de top a Europei, precum Real Madrid. Întrebat dacă e mai bun pentru Zidane decât Haaland, Burcă a răspuns clar.

Havertz are 20 de ani, dar este jucătorul care trage echipa după el. E liderul echipei şi unul dintre fotbaliştii pe care Germania se va baza foarte mult pe viitor. Să ştiţi că în acest moment, academiile de acolo lucrează la un nivel extraordinar. În ultimii 7-8 ani, metodologia s-a schimbat foarte mult, pentru că pierdeau teren. Au avut un Mondial la care nu au făcut mare lucru şi şi-au dat seama că trebuie să schimbe ceva. Şi-au dat seama că rămân în spatele Spaniei. Au schimbat foarte mult acolo. Dar nu numai acolo, chiar şi la seniori. Au împrumutat foarte mult de la spanioli şi au implementat la ei.

Este un fotbalist care la 20 de ani are multă maturitate, talie, o dinamică fantastică. E un model, nu dă repere fundaşilor centrali. Îl văd făcând pasul la Real Madrid. Din punctul meu de vedere Havertz este un atacant mai versatil, mult mai mobil, în timp ce Haaland e un nouă mai clasic, un trget man, puternic. Sunt diferiţi. Cred că pentru Real, mai bun e Havertz”, spuna Burcă la Look Plus.

Kai Havertz are parte de un sezon cu adevărat senzaţional. După 38 de meciuri are deja 15 goluri şi 8 pase decisive, iar transfermarkt.com îi oferă o cotă de piaţă de 81 de milioane de euro. Trecerea la o echipă mai mare e doar o chestiune de timp.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele