Ultima oră
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie

Simona Halep a confirmat logodna cu Toni Iuruc. "Mai vreau să joc câţiva ani. După ce voi mai lua un Grand Slam, fac şi un copil"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 11 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20241580/1/simona-halep-si-toni-iuruc.jpg

Simona Halep (29 de ani) a confirmat că s-a logodit cu omul de afaceri Toni Iuruc (42 de ani). Cei doi formează un cuplu din 2019. Halep a precizat că mai vrea să joace tenis câţiva ani şi să mai câştige un trofeu de Mare Şlem, apoi plănuieşte să aibă un copil.

Simona Halep (locul 3 WTA) a declarat în repetate rânduri că vrea să îşi întemeieze o familie şi îşi doreşte copii. Deocamdată, constănţeanca vrea să mai facă sacrificii pentru tenis.

Toni Iuruc (42 de ani) este un om de afaceri, milionar în euro. În 2008, i-a realizat campania electorală lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. Ulterior, a fost implicat în mai multe tranzacţii imobiliare. Toni Iuruc a trecut deja prin două căsnicii, iar din prima are un copil.

"E foarte frumos (n.r. - inelul de logodnă) şi-l port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, aşa, dar nu a fost deloc aşa. Impactul a fost mare, am fost emoţionată şi mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine.

Am plecat la un drum frumos. Nu-mi place să vorbesc despre viaţa personală, dar da, aşa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte frumos din viaţa mea.

Sunt două lucruri diferite, viaţa mea personală face parte din viaţa mea de sportivă de doi ani. Pot să le combin foarte bine. Sunt fericită, am o viaţă frumoasă, sper să dau totul pe teren, pentru că mai vreau să joc câţiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan (n.r. - despre planurile de nuntă).

Aşa am zis? (n.r. - râde, despre copil). Îmi doresc, aşa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac şi un copil", a spus Simona Halep, în cadrul unei conferinţe de presă.

Simona Halep, fost lider mondial WTA, are două trofee de Mare Şlem în palmares: Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019.

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele