Ultima oră
Cavani, propus la Real Madrid Cavani, propus la Real Madrid
”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma ”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma
Luis Rubiales a fost reales preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal Luis Rubiales a fost reales preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal
Premiul pe care Halep îl va încasa după triumful de la WTA Roma Premiul pe care Halep îl va încasa după triumful de la WTA Roma
Simona Halep, reacţie superbă la adresa Karolinei Pliskova: "Să te recuperezi repede! Probabil ne vom întâlni din nou la Roland Garros, în finală" Simona Halep, reacţie superbă la adresa Karolinei Pliskova: "Să te recuperezi repede! Probabil ne vom întâlni din nou la Roland Garros, în finală"
Remiză pentru echipa lui Olăroiu în campionatul Chinei Remiză pentru echipa lui Olăroiu în campionatul Chinei

Super-Zlatan a făcut din nou minuni! Cum arată clasamentul Serie A, după venirea suedezului la AC Milan

Serie A Publicat de Răzvan Stîngă pe 4 aug 2020
mail-share icon Email

Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan la 38 de ani, dar şi-a pus amprenta pe jocul echipei. Suedezul a făcut această constatare după victoria milanezilor cu Juventus, cu 4-2, iar jurnaliştii italieni au realizat un clasament pe baza acestui fapt acum, după terminarea campionatului.

Astfel, AC Milan a avut evoluţii mult mai bune după revenirea lui Ibrahimovic. Până să sosească, echipa era pe locul 11, la 14 puncte de ultima poziţie care duce în Liga Campioniolior. Într-o altă ierarhie, a etapelor jucate după ce atacantul a semnat cu AC Milan, echipa se află pe locul 2, cu 45 de puncte.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19441198/3/clasament-serie-a-ibrahimovic.png

Ibrahimovic rămâne la AC Milan 

Zlatan Ibrahimovic s-a decis asupra viitorului său. Potrivit presei din Italia, suedezul a acceptat în cele din urmă, verbal, să îşi prelungească înţelegerea cu AC Milan, deşi anunţa că posibilitatea este foarte mică spre zero să rămână şi se gândeşte să schimbe echipa. A fost influenţat de noua ofertă a italienilor, care i-a fi pus în faţă un contract foarte bun din punct de vedere financiar.

Ibrahimovic era dorit de mai multe echipe din campionatele importante, chiar dacă a ajuns la o vârstă la care anumiţi fotbalişti s-au lăsat de ceva timp şi se îndreaptă către antrenorat. La 38 de ani, odată cu revenirea la AC Milan, Zlatan pare la a doua tinereţe.

Suedezul are o relaţie excelentă cu antrenorul Stefano Pioli, pe care l-a susţinut şi în public.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele