Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Super-Zlatan a făcut din nou minuni! Cum arată clasamentul Serie A, după venirea suedezului la AC Milan

Serie A Publicat de Răzvan Stîngă pe 4 aug 2020
mail-share icon Email

Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan la 38 de ani, dar şi-a pus amprenta pe jocul echipei. Suedezul a făcut această constatare după victoria milanezilor cu Juventus, cu 4-2, iar jurnaliştii italieni au realizat un clasament pe baza acestui fapt acum, după terminarea campionatului.

Astfel, AC Milan a avut evoluţii mult mai bune după revenirea lui Ibrahimovic. Până să sosească, echipa era pe locul 11, la 14 puncte de ultima poziţie care duce în Liga Campioniolior. Într-o altă ierarhie, a etapelor jucate după ce atacantul a semnat cu AC Milan, echipa se află pe locul 2, cu 45 de puncte.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19441198/3/clasament-serie-a-ibrahimovic.png

Ibrahimovic rămâne la AC Milan 

Zlatan Ibrahimovic s-a decis asupra viitorului său. Potrivit presei din Italia, suedezul a acceptat în cele din urmă, verbal, să îşi prelungească înţelegerea cu AC Milan, deşi anunţa că posibilitatea este foarte mică spre zero să rămână şi se gândeşte să schimbe echipa. A fost influenţat de noua ofertă a italienilor, care i-a fi pus în faţă un contract foarte bun din punct de vedere financiar.

Ibrahimovic era dorit de mai multe echipe din campionatele importante, chiar dacă a ajuns la o vârstă la care anumiţi fotbalişti s-au lăsat de ceva timp şi se îndreaptă către antrenorat. La 38 de ani, odată cu revenirea la AC Milan, Zlatan pare la a doua tinereţe.

Suedezul are o relaţie excelentă cu antrenorul Stefano Pioli, pe care l-a susţinut şi în public.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele