Ultima oră
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci? Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci?

Veste importantă pentru Bayern Munchen! Lucas Hernandez a fost operat

Bundesliga Publicat pe 4 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20275874/1/fc-bayern.png

FC Bayern Munchen a anunţat că internaţionalul francez Lucas Hernandez, care a suferit o ruptură de menisc la Campionatul European, a fost operat cu succes la genunchiul stâng.

Fotbalistul va începe imediat programul de recuperare.

“Îi urăm lui Lucas însănătoşire grabnică. Medicii noştri sunt mulţumiţi de cum a decurs operaţia. Lucas va fi disponibil din nou în câteva săptămâni”, a declarat Hasan Salihamidzic, oficial al grupării germane.

Lucas Hernandez s-a accidentat la EURO 2020 în faza grupelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele