Ultima oră
Valeriu Iftime nu suferă din cauza faptului că nu l-a vândut pe Haruţ. ”De el ştiam că nu a fost afectat" Valeriu Iftime nu suferă din cauza faptului că nu l-a vândut pe Haruţ. ”De el ştiam că nu a fost afectat"
Guardiola, tranşant, după demiterea lui Lampard de la Chelsea. "Aici trebuie să câştigi. Oamenii vorbesc de proiecte, idei, dar nu există aşa ceva” Guardiola, tranşant, după demiterea lui Lampard de la Chelsea. "Aici trebuie să câştigi. Oamenii vorbesc de proiecte, idei, dar nu există aşa ceva”
FC Voluntari - Universitatea Craiova, marţi, ora 17:30, în direct pe Look Sport+. Corneliu Papură îşi joacă probabil ultima şansă de a rămâne antrenorul oltenilor FC Voluntari - Universitatea Craiova, marţi, ora 17:30, în direct pe Look Sport+. Corneliu Papură îşi joacă probabil ultima şansă de a rămâne antrenorul oltenilor
Vlad Dragomir evoluează în carieră. Atacantul va semna cu o formaţie din Serie B Vlad Dragomir evoluează în carieră. Atacantul va semna cu o formaţie din Serie B
VIDEO | "Ce echipe detestaţi cel mai mult?" Banciu n-a stat deloc pe gânduri: primele 5 alegeri VIDEO | "Ce echipe detestaţi cel mai mult?" Banciu n-a stat deloc pe gânduri: primele 5 alegeri
Încă un meci al fetelor de la CSM Bucureşti din Liga Campionilor a fost amânat, din cauza unui focar de Covid Încă un meci al fetelor de la CSM Bucureşti din Liga Campionilor a fost amânat, din cauza unui focar de Covid

VIDEO | Alaves - Valencia, scor 2-2 în etapa a 10-a din LaLiga

La Liga Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

Valencia a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-2), meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Deportivo Alaves, în etapa a 10-a a campionatului spaniol LaLiga.

Gazdele au condus cu 2-0 la pauză, după reuşitele lui Ximo Navarro '2 şi Lucas Perez '16 (p). Manu Vallejo '72 şi Hugo Guillamon Sanmartin '77 au restabilit egalitatea.

În urma acestui rezultat, Valencia a urcat pe locul 8 în clasament, cu 12 puncte, la egalitate cu Elche, Getafe şi Betis Sevilla, de pe locurile 9-11.

Alaves ocupă locul 14, cu zece puncte, la egalitate cu Eibar, de pe locul 15.

Lider este Real Sociedad, cu 23 de puncte, echipă urmată de Atletico Madrid, 20 de puncte din opt meicuri, Villarreal, 19 puncte, şi Real Madrid, 17 puncte (9).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele