Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO Bundesliga: Dortmund - Schalke 4-0. Gazdele ajung la victoria 800 şi sunt doar la un punct de Bayern

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2020
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19358518/3/dortmund.jpg

Aşteptarea a luat sfârşit, iar fotbalul german parcă a revenit mai cu poftă ca niciodată în casele microbiştilor.

În derby-ul rundei cu numărul 26, Borussia Dortmund a dispus de Schalke, cu scorul de 4-0. Echipa din Gelsenkirchen ajunge astfel la 8 partide consecutive fără succes în Bundesliga, iar şansele de a prinde un loc de cupă europeană scad dramatic.

Meciul de pe ”Signal Iduna Park” a debutat destul de echilibrat, ambele echipe fiind într-o oarecare acalmie post-pauză competiţională. Scurcircuitarea a venit de la Haaland, care a marcat cu sânge rece, după ce a fost servit impecabil de Hazard, după un un-doi reuşit cu Brandt.

Giovanni Reyna trebuia să fie titular, dar la finalul încălzirii s-a accidentat, iar în locul său a fost titularizat Hazard, care avea să stăbilească scorul pauzei, 2-0, din pasa lui Brandt, care şi-a trecut assist şi la golul de 3-0, reuşit de Guerreiro.

Scorul final a fost stabilit de Raphael Guerreiro, care a marcat servit de Haaland, golul de 4-0. A fost golul cu numărul 7 din acest sezon şi prima ”dublă” în campionat pentru Dortmund.

Partida de azi a reprezentat victoria cu numărul 800 în Bundesliga, pentru echipa pregătită de Lucien Favre.

După meciul de azi, Borussia Dortmund rămâne pe locul secund, la doar un punct de Bayern Munchen, care mâine are meci cu Union Berlin. În timp ce Schalke are viaţă grea, căzând pe locul 8, tot mai departe de ultimul loc care duce în Europa League.

 

Echipele de start:

Borussia Dortmund: Burki - Piszczek, Hummels, Akanji - Hakimi, Dahoud(Gotze 87), Delaney(Balerdi 68), Guerreiro(Schmelzer 87) - Brandt, Haaland, Hazard(Sancho 79)

Schalke: Schubert – Todibo(Burgstaller 46), Sane, Nastasic – Kenny(Becker 87), Serdar(Schopf  73), McKennie, Oczipka – Caligiuri(Miranda 76), Harit – Raman(Matondo 46)

 

---------------------------------------------------------------------------------------

  • BUNDESLIGA: Borussia Dortmund - Schalke 04 e LIVE pe LOOK PLUS, sâmbătă, de la 16:30.

Pandemia de Coronavirus care a pus la pământ sportul mondial ne-a împierdicat să vedem competiţii de cel mai înalt nivel, care trebuiau să se dispute în acest an.

Magia fotbalului revine din fericire treptat, iar în acest weekend Bundesliga, unul din cele mai spectaculoase şi puternice campionate de fotbal din lume revine după o pauză de aproape două luni pe canalele Look Plus şi Look Sport.

Runda cu numărul 26 are ca şi cap de afiş disputa dintre Borussia Dortmund şi Schalke 04, partidă programată să înceapă sâmbătă, de la ora 16:30.

Cupele europene, miza ambelor formaţii în Dortmund - Schalke 04

Cele două formaţii care urmează să se înfrunte sunt în prima parte a clasamentului, Dortumund este pe locul 2, la doar 4 puncte de liderul Bayern, în timp ce Schalke se află pe locul 6.

Gazdele trebuie să tragă tare pentru a prinde un loc de Champions League, iar un pas greşit sâmbătă iar putea arunca până pe locul 4. De asemenea, Schalke ţinteşte un loc în Europa League, în prezent ocupă ultima poziţie calficabilă, însă clasamentul este atât de strâns încât locul 10 este la doar 4 puncte distanţă. Aşadar, cu siguranţă avem toate ingredientele pentru a urmări fotbalul german, fiecare etapă va fi un adevărat regal fotbalistic cu miză mare.

Bundesliga: Dormund - Sckalke - Golurile, mai mult ca sigur o certitudine

Deşi partida tur s-a terminat 0-0 (s-au tras doar 6 şuturi pe poartă), meciurile dintre cele două echipe au constituit un adevărat regal fotbalistic. Ultimele 5 confruntări au fost în favoarea lui Schalke, care a triumfat în două, Dortmund şi-a adjudecat un meci, iar alte două s-au terminat indecis. Indiferent de cine a câştigat s-au marcat multe goluri, două exemple elocvente vin din finalul sezonului 2018-2019 când Schalke a câştigat cu 4-2, respectiv iarna lui 2017, când cele două echipe au terminat la egalitate, după un spectaculos 4-4.

Având în vedere setea de gol a lui Haaland şi Reus, experţii caselor de pariuri estimează că se vor marca minim 3 goluri, iar Dortmund va câştiga, profitând şi de forma slabă a adversarilor, care nu au mai câştigat de 8 partide în campionat. Ultimul succes datează din 17 ianuarie, când au trecut cu 2-0 de cei de la Monchengladbach. Singura veste bună ar fi recuperarea golgheterului din acest sezon de campionat, Suar Serdar.

Dortmund - Schalke, echipele probabile:

  • Dortmund: Burki- Zagadou, Hummels, Piszczek- Hakimi, Can, Witsel, Guerreiro- Hazard, Haaland, Brandt
  • Schalke: Schubert- Becker, Todibo, Nastasic- Oczipka, McKennie, Schopf, Kenny- Raman, Serdar, Matondo

                    *Partida se dispută fără spectatori!

Sâmbătă, 16:30:

  • Borussia Dortmund - Schalke 04 - LOOK PLUS
  • Leipzig - Freiburg - LOOK SPORT
  • Hoffenheim - Hertha Berlin - LOOK SPORT 2
  • Fortuna Dusseldorf - Paderborn - - LOOK SPORT 3

Sâmbătă, 19:30

  • Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach - LOOK PLUS

Duminică, 16:30

  • FC Koln - Mainz - LOOK PLUS

Duminică, 19:00

  • Union Berlin - Bayern Munchen - LOOK PLUS

Luni, 21:30

Werder Bremen - Bayer Leverkusen - LOOK PLUS

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele