Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Continuă criza la FC Barcelona! Eşec la limită cu Atletico Madrid. Pique s-a accidentat grav! Ter Stegen a gafat incredibil

La Liga Publicat de Andrei Ionascu pe 21 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19624927/9/atletico-barca.jpg

Atletico Madrid a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Barcelona, scor 1-0, în etapa a 10-a din LaLiga, în direct pe Look Sport+. Portarul Marc-Andre Ter Stegen a gafat nepermis la reuşita madrilenilor, iar fundaşul Gerard Pique s-a accidentat grav în repriza a doua.

Meciul a început alert, iar fiecare dintre echipe şi-a creat o ocazie de gol în primele 5 minute. 

În minutul 11, Marcos Llorente a şutat excelent de la marginea careului, dar mingea a atins bara transversală.

În minutul 41, Barcelona putea să deschidă scorul, dar portarul Oblak a intervenit excelent la acţiunea lui Messi.

În minutul 45+3, Carrasco a primit o pasă excelentă peste apărarea Barcelonei şi a profitat de ieşirea eronată a germanului Marc-Andre Ter Stegen, la aproximativ 40 de metri de poartă! Belgianul a finalizat cu o execuţie cu latul, în poarta goală.

În repriza a doua, Atletico Madrid s-a concentrat pe faza defensivă şi n-a mai reuşit niciun şut pe poarta adversă.

În minutul 57, Lenglet putea să egaleze pentru Barcelona cu o lovitură de cap, dar portarul Oblak a avut o nouă intervenţie excelentă.

Un minut mai târziu, Gerard Pique a suferit o accidentare urâtă la genunchiul drept şi a părăsit terenul aproape în lacrimi.

În minutul 82, catalanii au avut o nouă ocazie de gol, dar Oblak a reţinut lovitura de cap a lui Griezmann.

Este prima victorie pentru Atletico Madrid în faţa Barcelonei în LaLiga după 20 de meciuri fără succes (6 egaluri, 14 înfrângeri). Ultima victorie a madrilenilor în campionat data din 14 februarie 2010.

Atletico Madrid este singura echipă neînvinsă în acest sezon de campionat şi are un golaveraj impresionant: 18 goluri marcate şi doar 2 primite.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19624927/10/clasament-spania.jpg

Sursa foto: Twitter Atletico Madrid

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele