Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Dortmund câştigă categoric cu Schalke şi o egalează pe Bayern în clasament

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19563573/1/dor.jpg

Borussia Dortmund a câştigat pe teren propriu, cu scorul de 3-0, contra celor de la Schalke 04, într-o partidă din etapa V din Bundesliga, transmisă în direct pe Look Sport.

Gazdele au dominat copios partida, dar deschiderea de scor a venit abia în actul secund, prin Akanji, fundaşul elveţian a profitat de o respingere eronată a portarului advers. Scorul a fost majorat, după ce formaţia din Dortmund a pornit o fază din propriul careu, Sancho l-a lansat pe Haaland, iar starul norvegia a pătruns în viteză prin defensiva adversă şi a punctat cu un lob.

Scorul final a fost stabilit de Hummels, fundaşul german a deviat cu capul în poartă un balon trimis din lovituă de colţ.

În urma acestui succes, Borussia Dortmund are 12 puncte, la fel ca Bayern Munchen, care în această etapă a dispus de Eintracht Frakfurt, scor 5-0.

Echipele de start:

Dortmund: Bürki - Meunier (Morey 80'), Hummels, Akanji, Guerreiro - Dahoud (Witsel 71'), Delaney - Sancho (Hazard 77'),

Schalke: Rönnow - Ludewig, Thiaw, Sane, Nastasic, Oczipka - Mascarell (c), Bentaleb (Bozdogan 56') - Harit - Matondo (Raman 71'), Paciencia (Kutucu 56')

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele