Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Real Sociedad a câştigat derby-ul Ţării Bascilor, cu Athletic Bilbao, în direct pe Look Sport+

La Liga Publicat de Andrei Ionascu pe 31 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19840019/2/bilbao-sociedad.jpg

Real Sociedad a câştigat meciul din deplasare cu Athletic Bilbao, scor 1-0, în etapa a 16-a din LaLiga. Derby-ul Ţării Bascilor a fost transmis în direct pe Look Sport+.

Sociedad este revelaţia acestui sezon în Spania, ocupând locul 3 în clasament. Echipa pregătită de către Imanol Alguacil are a doua cea mai bună linie de clasament în deplasare, după campioana Real Madrid.

Pe ‘Estadio San Mamés’ din Bilbao, Athletic a avut o evoluţie ‘ştearsă’ şi n-a avut nicio ocazie clară de gol, deşi a avut o posesie a mingii superioară (60%).

Sociedad a deschis scorul în minutul 5, prin Portu. În minutul 62, Isak putea să dubleze avantajul oaspeţilor, dar şutul său a nimerit bara.

Real Sociedad a întrerupt o serie de trei înfrângeri şi vizează o clasare în zona cupelor europene la finalul sezonului. De cealaltă parte, Bilbao încheie anul la mijlocul clasamentului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19840019/3/clasament-spania.jpg

Sursa foto: Twitter Athletic Bilbao

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele