Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Wolfsburg - Bayern Munchen 2-3. Campioana en-titre se întoarce cu 3 puncte din bârlogul „lupilor”

Bundesliga Publicat pe 17 apr 2021
mail-share icon Email
 
Bayern Munchen s-a impus cu scorul e 3-2 în derby-ul cu Wolfosburg, în deplasare, reuşind să-şi consolideze poziţia de lider în Bundesliga. Meciul a fost transmis pe Look Sport 2.
 
Eliminată din Europa de PSG, Bayern a rămas cu să se lupte pe plan intern, acolo unde e favorită la un nou titlu. Dar pentru asta avea de trecut şi peste hopul Wolfosburg, o echipă grea din Bundesliga, nu întâmplător aflată pe locul 3 înaintea meciului.
 
Bavarezii au început în stil de mare echipă, iar Musiala a deschis scorul relativ repede, după primul sfert de oră de joc. Fostul parizian Choupo-Moting şi-a făcut şi în acest meci datoria şi a dus scorul la 2-0 pentru Bayern, din minutul 24.
 
Gazdele au reuşit să reintre în joc din minutul 35, când atacantul olandez Wout Weghorst a redus din handicap, însă campionii Germaniei au refăcut diferenţa după doar două minute de joc, când Musiala a făcut „dubla”. Dar Wolfsburg nu a abandonat, iar la 10 minute după reluare a marcat din nou prin Philipp, pentru 2-3. Acesta avea de altfel să fie şi rezultatul final.
 
După acest succes, Bayern Munchen se desprinde la 7 puncte de următoarea clasată, Leipzig, care însă are un meci mai puţin judecat. Bavarezii au acum 68 de puncte, faţă de cele 61 ale est-germanilor. Pe locul 3 rămâne Wolfsburg, chiar dacă a fost învinsă azi. „Lupii” au 54 de puncte în acest moment, cu unul mai mult decât ocupanta poziţiei a patra, Frankfurt.

Celelalte rezultate înregistrate azi în Bundesliga, etapa 29:

Augsburg – Bielefeld 0-0

Freiburg - Schalke 4-0

Monchengladbach – Frankfurt 4-0

Union Berlin – Stuttgart 2-1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20122353/4/clasament-bundesliga.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele