Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

VIDEO ǀ Ciprian Tătăruşanu, eroul lui AC Milan cu Porto în Liga Campionilor! Paradele care îi menţin pe ”diavoli” în viaţă, în UCL

AC Milan Publicat de Emanoil Ursache pe 3 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20453875/1/tata.jpg

Ciprian Tătăruşanu a fost cel mai bun fotbalist al lui AC Milan în partida din Liga Campionilor pe San Siro cu FC Porto, terminată la egalitate, scor 1-1. Italienii de la Tuttomercatoweb i-au acordat portarului român nota 7, cea mai mare din tabăra ”diavolilor”.

Pierre Kalulu, fundaşul dreapta care a contribuit decisiv la autogolul lui Chancel Mbemba din minutul 61, egalizator pentru milanezi, a fost următorul în ierarhie, notat cu 6.5 de către italieni.

După doar cinci minute, a trebuit să scoată mingea din plasă. A intervenit la ocaziile lui Mbemba şi Grujic şi chiar a pasat bine. E greu să-i ceri mai mult.”, precizează sursa citată despre fostul portar al naţionalei.

Ciprian Tătăruşanu a fost învins de Luis Diaz în minutul şase, însă goalkeeper-ul a fost lăsat într-o situaţie unu contra unu de la aproximativ zece metri de poarta sa.

În minutul 17 însă, Tătăruşanu a reuşit o paradă de zile mari la lovitura de cap a lui Marko Grujic, pe care a respins-o printr-un plonjon spectaculos în corner.

Opt minute mai târziu, ”Tătă” i-a refuzat din nou un gol cu capul aceluiaşi Grujic, tot printr-o intervenţie de cea mai bună calitate, de lângă bara din dreapta românului, deşi balonul prinsese pământul. 

În urma acestui rezultat, AC Milan a obţinut primul punct în grupele Ligii Campionilor după patru etape disputate şi păstrează şanse teoretice de calificare în optimile UCL. FC Porto a acumulat cinci puncte şi se clasează pe locul doi în grupa B.

Liverpool a învins cu 2-0, pe Anfield, Atletico Madrid, în cealaltă partidă a grupei. ”Cormoranii” şi-au asigurat astfel 12 puncte din tot atâtea posibile şi nu mai au emoţii nici măcar cu privire la prima poziţie din grupă. Atletico rămâne la patru puncte şi continuă lupta pentru calificare cu FC Porto şi AC Milan. 

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele